dimecres, 7 de setembre del 2011

Nou curs, reprenem el Jo; sí...(explotar mòduls; aportar centres "apadrinats")

Benvolguts / benvolgudes (i bona tornada de l'estiu),

Aquest missatge és per animar-vos de nou a explotar els materials didàctics del “Jo;sí: educació per a la integritat”. Comença el nou curs i és moment de renovar les “eleccions de delegats/-des” que no podeu deixar de fer seguint les propostes del mòdul que la majoria de vosaltres coneix i ha tingut l’oportunitat d’experimentar.

Igualment en les vostres programacions de curs i en funció de les matèries, no us oblideu dels altres dos mòduls de “Dialèctica individu-comunitat” i el del “Joc de la transició”.

Us reenviem els accessos als programes perquè no tingueu problemes.




MOLT IMPORTANT! Ja heu pensat quin centre (o centres) penseu “apadrinar”? Recordeu això volia dir que ens donàveu el contacte d’un centre on penseu que els pugui interessar sumar-se a l’aplicació del projecte “Jo; sí...” perquè es vincula el seu projecte educatiu, perquè coneixeu docents que hi podrien estar interessats, perquè hi havíeu estat fa un temps i l’equip de docents que hi ha li encaixarà i engrescarà el projecte, perquè...

Teniu 10 dies per enviar-nos el nom del centre i si teniu algun contacte específic (millor si ens adrecem directament a un professor/-a o director/-a). El termini acaba...16 de setembre!!! No ens pots fallar J!!! (de fet, mai ens heu fallat!...).

Una abraçada,
Natàlia i Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.